test

11410284_6032746013890_514120568_n
BAJET CIPUT PUN BOLEH DAPAT BANNER BESAR!!
.
Kesian sy tengok cikgu-cikgu tahun ni..program sekolah banyak nak kena buat.
Tapi bajet ciput jerk..tapi program tetap kena jalan..hadoi penat weh..
.
.
Rizqi Printing boleh bantu cikgu cikgu seme..don worry cikgu..
Kerja design pun kami boleh uruskan..
.
Jangan pening-pening..bagi je nak tulis apa dan warna tema..nanti kami tolong designkan!
Kami pos segera pada cikgu..tak perlu nak drive pegi kedai..
JIMAT MASA!JIMAT MINYAK!
.
Kualiti standard dengan kedai printing diluar sana juga.
300gsm jika nak pakai sekejap je dan 380gsm untuk yg nak guna lama.
.
So boleh segera wassap kami ke:
" BANNER" ke +6010.528.3619
" BANNER" ke +6010.528.3619
" BANNER" ke +6010.528.3619
Jika nak lihat katalog HADIAH dan T SHIRT
boleh download sini ye
rizqiprinting.blogspt.my
Kids
11410207_6032746018890_834939501_n